www.european-consult.eu
Valutaer:
chaussure pas cher,chaussure femme pas cher,chaussure homme pas cher,magasin de chaussure
Forside ::  Privatliv

Privatliv


For at demonstrere vores faste engagement i privatlivets fred, har vi oprettet nedenstående privatlivserklæring.

Vores websted bruger en ordreformular for kunderne til at anmode om information, produkter og tjenester. Vi indsamler besøgendes kontaktoplysninger (som deres e-mail-adresse). Kontaktoplysninger fra bestillingsformularen bruges til at sende ordre kvitteringer til vores kunder. Brugere kan fravælge modtagelse af fremtidige mailinger; Se afsnittet valg / fravalg nedenfor.

Sikkerhedstjeneste

Vi har sikkerhedsforanstaltninger til rådighed for at beskytte tabet, misbrug og ændring af oplysningerne under vores kontrol. Følsomt eller personligt materiale håndteres kun af kvalificerede medarbejdere og holdes ikke i åbne områder af vores server. Vores sikkerhedspolitikker forbyder også overførsel af personligt materiale som kreditkortnumre, medmindre de er krypteret ved godkendte metoder.

Vi benytter en 3D-sikker / Verified-by-VISA PCI-kompatibel betalingsprocessor, som er ansvarlig for at indsamle og sende alle følsomme betalingsoplysninger. Ved at opfylde betalingskortindustriens strenge datasikkerhedsstandarder (PCI DSS v1.2), er dine betalingsoplysninger tæt sikret og kun overført til VISA via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) -forbindelse. Vi indsamler eller opbevarer ikke nogen af ​​dine betalingsoplysninger, da dette håndteres af vores PCI-kompatible betalingsprocessor. Vi har valgt vores betalingsprocessor omhyggeligt, efter at have gennemgået deres sikkerhedsmekanismer og -praksis, ved vi, at dine personlige oplysninger håndteres med yderste omhu og sikkerhed. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller bekymringer.

Valg / Opt-Out

Vi sælger ikke kundeoplysninger til tredjepart. Vi opbevarer dine oplysninger i vores databaser med henblik på revision, kundesporing, kreditkort firma krav og bank regler. Vi gør lejlighedsvis e-mail kunder om tilbud vedrørende køb, der passer til deres behov. Hvis du ønsker at få disse oplysninger fjernet fra vores databaser, skal du sende en email

Tilbage
Copyright © 2017 www.european-consult.eu