www.european-consult.eu
Valutaer:
chaussure pas cher,chaussure femme pas cher,chaussure homme pas cher,magasin de chaussure
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Vi sætter stor pris på vores ry for god service, men hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb, bedes du kontakte os via e-mail, vi hjælper dig med en udveksling eller refusion.

Ret venligst tilbage til os senest 14 dage efter modtagelsen. Ikke-defekte varer skal returneres i deres originale, ubeskadigede emballage og skal være i ubrugt stand. Hvis vi finder ud af, at produktet returneres til os, ikke er i fuld gensalgstilstand, forbeholder vi os ret til at afvise kravet om refusion af varen eller trække op til 50% af salgsprisen fra refusionskravet.

Vær opmærksom på, at porto- og emballageafgifter ikke refunderes, undtagen de defekte varer. Fejlede ting

Varer vil blive inspiceret af vores produktvurderinger team, og hvis varen anses for at være defekt på grund af fremstilling eller stoffejl, refunderer vi eller erstatter gratis fragtomkostninger. Hvis det anses for ikke at være defekt, vil det ikke kvalificere til en udveksling eller refusion under denne returtype.

udveksling

• * Alle internationale afkast skal returneres senest 14 dage efter modtagelse af ordren.

• * Fragtprisen for internationale udvekslinger skal betales af kunden (medmindre fejlen skyldes os). Alle opgaver, skatter eller gebyrer, der skal betales for returvarer, er eneansvarlige for kunden.

Retur instrukser

Følg vejledningen nedenfor for at returnere en vare:

Send os venligst en mail for at angive årsagen til at vende tilbage først, vores supportpersonale vil give dig leveringsadressen.

Vær forsigtig ved udpakning og ompakning af dine produkter.

Indsend venligst et stykke papir med følgende oplysninger:

• * Vores navn er registreret på hjemmesiden.

• * Ordrenummer

• * Angiv årsagen til at returnere varen

• * Den emailadresse, du bruger til at logge ind.

Anbring venligst dette stykke papir, og det produkt, der skal returneres, i en pakke og mail til os.
Giv os sporingsnummeret, når du har sendt dem tilbage. Vi tager ikke ansvar for at returnere varer, der går tabt i transit. Hvis du er bekymret, så anbefaler vi, at du sender varerne med anbefalet post og bevarer bevis for udstationering.

Tilbage
Copyright © 2017 www.european-consult.eu